Αγίου Βαλεντίνου – Ανεπανάληπτες προσφορές!

Κάνε ένα δώρο στον αγαπημένο σου ή την αγαπημένη σου ή και για τους 2.

Θέλετε ένα νέο ξεκίνημα για να διαμορφώσετε το σώμα σας.Σας έχουμε την λύση

Η προσφορά περιλαμβάνει 3 διαφορετικά πακέτα να επιλέξετε.

Απλό πακέτο

6 συνεδρίες αδυνατίσματος ( RF ή Cavitation ή Lipolaser ή mix & match) από €180 μόνο €90

Gold πακέτο

Διατροφικές συμβουλές + 1 συνεδρία Κρυολιπόλυσης + 6 συνεδρίες αδυνατίσματος ( RF ή Cavitation ή Lipolaser ή mix & match) από €280 μόνο €140

VIP πακέτο

Διατροφικές συμβουλές + 1 συνεδρία  HIFU + 1 συνεδρία Κρυολιπόλυσης + 6 συνεδρίες αδυνατίσματος ( RF ή Cavitation ή Lipolaser ή mix & match) από €780 μόνο €390


Cryolipolysis, Cavitation, ραδιοσυχνότητες (RF) και Lipolaser εφαρμόζονται διαδοχικά ή παράλληλα σε πρωτόκολλα.

Έτσι, αντιμετωπίζουν εξατομικευμένα τόσο σε επίπεδο περιοχής όσο και σε επίπεδο ατόμου, βάση ιατρικού ιστορικού, το τοπικό πάχος και είναι ικανές να μειώσουν τα λιποκύτταρα στην περιοχή ή στις περιοχές που δρουν. Παράλληλα, επιτυγχάνονται αποτελέσματα που αφορούν την κυτταρίτιδα και τη σύσφιξη του δέρματος στην περιοχή.

Πιο αναλυτικά:

1. Cavitation

Η τεχνολογία Cavitation αποτελεί μια αποτελεσματική μέθοδος αναίμακτης λιποαναρρόφησης  και απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ομορφύνουν τη σιλουέτα τους και να εξαφανίσουν την κυτταρίτιδα. Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιεί υπέρηχους σε χαμηλή συχνότητα και υγροποιεί το παγιδευμένο λίπος, το οποίο στη συνέχεια απομακρύνεται μέσα από το λεμφικό σύστημα (ένα φυσικό φαινόμενο, γνωστό ως σπηλαίωση).

2. Cryolipolysis (Κρυολιπόλυση)

Η κρυολιπόλυση είναι μια μέθοδος που αφαιρεί το τοπικό λίπος . Αποτελεί μια μη χειρουργική, κλινικά δοκιμασμένη διαδικασία που επιλεκτικά μειώνει το ανεπιθύμητο λίπος χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της ψύξης. Τα στοχευμένα λιποκύτταρα του σώματος ψύχονται και επιφέρεται έτσι μια φυσική, ελεγχόμενη απώλεια αυτών των λιποκυττάρων, χωρίς να επηρεάζεται ο δερματικός ιστός που τα περιβάλλει. Όταν τα λιποκύτταρα εκτίθενται σε δριμύ ψύχος, πεθαίνουν και εξαλείφονται με φυσικό τρόπο από το σώμα.

 

3. Λίπολέιζερ

Το Lipolaser  στοχεύει στη μείωση του λίπους στην εκάστοτε προβληματική περιοχή. Με την τοποθέτηση των pads laser στην περιοχή-στόχο, όπως το πηγούνι, τα μπράτσα, την κοιλιά ή τους μηρούς ξεκινά η διαδικασία αποδόμησης (μείωσης) του λίπους. Αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με τη διατροφή και την άσκηση, η οποία μπορεί να μειώσει το συνολικό λίπος του σώματος, αλλά δεν μπορεί να στοχεύσει σε συγκεκριμένες προβληματικές περιοχές π.χ. ψωμάκια.

 

4. Ραδιοσυχνότητες (RF)

Η μέθοδος της ραδιοσυχνότητας (RF) θερμαίνει το δέρμα στους περίπου 38 βαθμούς Κελσίου για να ενεργοποιήσει την αύξηση κολλαγόνου και ελαστίνης, βασικά συστατικά για νεανικό, σφριγηλό δέρμα. Στους 41 βαθμούς κελσίου, υγροποιεί το λίπος στα κύτταρα, δηλαδή το διαλύει και το αφαιρεί από το σώμα μέσω του ήπατος. Οι ραδιοσυχνότητες έχουν την ιδιότητα να περνούν στα κάτω στρώματα της επιδερμίδας και να αφυπνίζουν τους ινοβλάστες ώστε να αρχίσουν να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη, ανακτώντας τη χαμένη σφριγηλότητα και λάμψη της.

HIFU

Η θεραπεία HIFU είναι πολύ αποτελεσματική λύση για όσους θέλουν να βελτιώσουν την εμφάνιση τους, χωρίς νυστέρι. Η μικροεστιασμένη ενέργεια του υπέρηχου, (HIFU) διαπερνά αναίμακτα την επιδερμίδα και κατευθύνεται με απόλυτη ακρίβεια στον βαθύ υποστηρικτικό ιστό του δέρματος.

Εκεί διοχετεύεται σε πολλά μικρά εστιακά σημεία ακολουθώντας μία ευθεία γραμμή, στη στιβάδα όπου βρίσκεται το κολλαγόνο. Η θερμοκρασία του υποδόριου ιστού αυξάνεται και προκαλείται τοπική σύμπτυξη στις πρωτεϊνικές δομές του δέρματος. Στη συνέχεια, προκαλείται σύσπαση των ινών κολλαγόνου οι οποίες τελικά αποδομούνται.

Έτσι ξεκινά η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, το δέρμα ανορθώνεται και τονώνεται, χαρίζοντάς σας νεανική και ξεκούραστη όψη, με απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, το οποίο, θα συνεχίσει να βελτιώνεται μέχρι και 6 μήνες μετά την εφαρμογή.

Χαρακτηριστικά:

 • Κατάλληλη για άνδρες ή γυναίκες άνω των 30 ετών
 • Διάρκεια της κάθε θεραπείας: Συνήθως 15 -60 λεπτά, ανάλογα με τη διαφορετική περιοχή εφαρμογής και την έκταση αυτής
 • Τα αποτελέσματα είναι εμφανή σταδιακά σε 6 έως 12 εβδομάδες μετά τη θεραπεία
  Πρόσωπο
  Η μόνη τεχνολογία μη επεμβατικού lifting ή λιποαφαίρεσης με θεαματικά αποτελέσματα μακράς διάρκειας με 1 εφαρμογή.
  Αποκαθιστά μη χειρουργικά το άνω και το κάτω τμήμα του προσώπου, το λαιμό και το ντεκολτέ, σε μία μόνο συνήθως συνεδρία, η διάρκεια της οποίας κυμαίνεται από μισή μέχρι μία και μισή ώρα (αν εφαρμοστεί σε ολόκληρο το πρόσωπο)

  Σώμα
  Μέσω της τεχνολογίας HIFU (High Intensity Focused Ultrasound), δηλ. της εφαρμογής υψηλής συχνότητας εστιασμένων υπερήχων στο προβληματικό σημείο (βάθος 7mm και 13 mm) έχουμε πρόσβαση στον λιπώδη ιστό με απόλυτα μη επεμβατικό τρόπο και επιτυγχάνεται τριπλή δράση: Μείωση του τοπικού λίπους, αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος και της κυτταρίτιδας. Αυτό συμβαίνει μέσω των κεφαλών, που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, κι επιτυγχάνουν την ενεργοποίηση των ιστών, τη λιπόλυση των λιποκυττάρων, τη σύσφιξη του δέρματος και την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

 • Η αυξημένη θερμοκρασία στα σημεία εστίασης, αν και δεν γίνεται αντιληπτή από τον ασθενή με την αίσθηση του καψίματος, προκαλεί άμεση νέκρωση των κυττάρων του λίπους, χωρίς να επηρεάζονται καθόλου οι επικείμενοι ή υποκείμενοι ιστοί. Με το πέρασμα του χρόνου, συνήθως μεταξύ 8 και 12 εβδομάδων, τα κύτταρα του κατεστραμμένου λίπους μειώνονται και χάριν της φυσικής ανάπλασης του σώματος, επιτυγχάνεται ο ομοιόμορφος επανασχηματισμός του. Η διέγερση των ιστών οδηγεί στην παραγωγή κολλαγόνου απαραίτητου για την αναζωογόνηση, αντιγήρανση και ανανέωση περιγράμματος του σώματος.

 

Scroll to Top