Αρωματοθεραπεία στο Μπάνιο

Μέσα στο ζεστό νερό της μπανιέρας εισπνέετε τους ατμούς των αιθέριων ελαιών και τα απορροφάτε μέσω του δέρματος. Επιλέξτε τα αγαπημένα σας αρώματα, αφού οι μυρωδιές μπορεί να ξυπνήσουν αναμνήσεις και συναισθήματα.

Μπάνιο για ευεξία

Αυτό το υπέροχο αρωματικό μπάνιο θα σας γεμίσει ευεξία χάρη στο συνδυασμό των αιθέριων ελαίων γκρέιπ φρουτ και λεβάντας. Το πλήρες γάλα ή η βότκα προλαμβάνουν τον ερεθισμό του δέρματος.

4 σταγόνες αιθέριο έλαιο γκρέιπ φρουτ

5 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας 

1 κ.σ. πλήρες γάλα ή βότκα

Αναμείξτε τα αιθέρια έλαιο με το γάλα ή τη βότκα. Προσθέστε το μείγμα στο ζεστό νερό της μπανιέρας και ανακατέψτε το με το χέρι σας.

Αισθησιακό μπάνιο

Για ένα αρωματικό μπάνιο που θα χαρίσει στο δέρμα σας ένα αισθησιακό άρωμα ακολουθήστε τις οδηγίες για το Μπάνιο και ευεξία και αντικαταστήστε τα αιθ΄ερια έλαια προσθέτοντας τέσσερις σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας και από δύο σταγόνες αιθέριο έλαιο σάλβιας και σανταλόξυλου.

Ηρεμιστίκο μπάνιο

Για ένα ηρεμιστικό μπάνιο που θα σας βοηθήσει να εξισορροπήσετε τα συναισθήματα σας ακολουθήστε τις οηγίες για το Μπάνιο για ευεξία και αντικαταστήστε τα αιθέρια έλαια με τρεις σταγόνες αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου, τρεις σταγόνες αιθέριο έλαιο νέρολι και μία σταγόνα αιθέριο έλαιο χαμομηλιού.

Χαλαρωτικό μπάνιο

Για ένα υπέροχο χαλαρωτικό και αρωματικό μπάνιο ακολουθήστε τις οδηγίες για το Μπάνιο για ευεξία και αντικαταστήστε τα αιθέρια έλαια με τέσσερις σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας και από δύο σταγόνες αιθέριο έλαιο σάλβιας και σανταλόξυλου.

Scroll to Top