Βlack doll laser: Η θεραπεία των διασήμων.

Η «αναζωογόνηση του δέρματος με laser άνθρακα», όπως είναι η επιστημονική της ονομασία, αποτελεί μια μη επεμβατική και ανώδυνη θεραπεία προσώπου με laser που αντιμετωπίζει μικρές ατέλειες και προσδίδει στο δέρμα μια εσωτερική λάμψη. Το laser παράγει μικρούς, πολύ γρήγορους και υψηλής έντασης παλμούς φωτός, ικανούς να διαλύσουν τους ρύπους που φράσσουν τους πόρους του δέρματος και τα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας.

Κατά την εφαρμογή της θεραπείας, καθαρίζεται το πρόσωπο και εφαρμόζεται μια λεπτή στρώση διαλύματος άνθρακα. Τα σωματίδια του άνθρακα απορροφούν τις ακτίνες φωτός και εκτοξεύονται από το δέρμα, απομακρύνοντας μαζί τους τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος. Επιπροσθέτως, το laser στοχεύει επιλεκτικά ατέλειες στο δέρμα όπως διευρυμένους πόρους, δυσχρωμίες, ουλές, σημάδια και άγρια όψη. Πόροι φραγμένοι από λιπαρότητα και νεκρά κύτταρα καθαρίζουν και η δράση του laser προκαλεί αναδόμηση και εξυγίανση του δέρματος.

Η διαδικασία κρατάει 15-20 λεπτά και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει αμέσως στην καθημερινότητά του, χωρίς καμία καθυστέρηση και χωρίς παρενέργειες. Μια περίοδος 4-6 , συνεδριών προσδίδει εμφανέστατη λάμψη και ανανέωση στο δέρμα, ενώ ο ασθενής μπορεί να συνεχίσει τις συνεδρίες για όσο καιρό επιθυμεί, ούτως ώστε να διατηρήσει το πρόσωπό του λαμπερό και υγιές.

Η θεραπεία προσώπου με laser και άνθρακα:

  • Μειώνει τους διευρυμένους πόρους του δέρματος
  • Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας
  • Διεγείρει τη δημιουργία κολλαγόνου
  • Βελτιώνει την υφή του δέρματος
  • Μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες
  • Επαναφέρει τη φυσική δομή και την ακτινοβολία του δέρματος
  • Καθαρίζει τους πόρους, μειώνοντας την επανεμφάνιση μαύρων και λευκών στιγμάτων

 

Επισκεφθείτε μας και δοκιμάστε μια περιποίηση προσώπου με laser και άνθρακα, για να δείτε κι από κοντά τα θεαματικά αποτελέσματα της θεραπείας Black Doll.

Scroll to Top