Ενδοφλέβια θεραπεία με βιταμίνες

Τι συμβαίνει στο σώμα κατά την ενδοφλέβια έγχυση;

Οι εγχύσεις αυτές διαρκούν 20 λεπτά ως μία ώρα.

Γίνονται στο χώρο του ιατρείου από εξειδικευμεέο ιατρικό προσωπικό Κατά την έγχυση το σώμα μας λαμβάνει μια μεγάλη περιεκτικότητα βιταμινών

Όταν οι βιταμίνες λαμβάνονται από το στόμα ως συμπληρώματα διασπώνται στο στομάχι και στη συνέχεια περνούν στο υπόλοιπο γαστρεντερικό σύστημα. Πολλοί παράγοντες όπως η ηλικία, η κατάσταση του μεταβολισμού , η γενική κατάσταση υγιείας , οι αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα , οι τροφές που ενδεχομένως λαμβάνει κάποιος θα επηρεάσουν το τελικό ποσοστό Απορρόφησης.

Το ποσοστό αυτό κυμαίνεται μεταξύ 20-40% όμως με τις εγχύσεις το ποσοστό αυξάνεται κατακόρυφα στο 90%. Το υψηλό αυτό ποσοστό σημαίνει υψηλότερη πρόσληψη από τα κυύταρα του σώματος που θα χρησιμοποιήσουν τα συτατικά του κοκτέιλ για να διατηρούνται υγιή και να καταπολεμούν τις αρρώστιες.

Συμπερασματικά η θεραπεία αυτή είναι ένας γρηγορός και αποτελεσματικός τρόπος για να διοχετευτούν θρεπτικά συστατικά στην κυκλοφορία του σώματος Ποια άτομα θα επωφεληθούν περισσότερο από τη θεραπεία αυτή και γιατί; Τα ενδοφλέβια κοκτέιλ χρησιμοποιούνται για πλήθος προβλημάτων υγείας.

Σε γενικές γραμμές: ενισχύουν το ανοσοποιητικό, αυξάνουν τα επίπεδα ενέργειας, αποτοξινώνουν τον οργανισμό, επίσης προσφέρουν ενυδάτωση και αντιγήρανση στο δέρμα βοηθούν στην γρήγορη ενυδάτωση και αποκατάσταση του σώματος μετά από έντονη αθλητική δραστηριότητα και βοηθούν στη ταχεία ανάρρωση μετά από hangover ή jet lag.

Can IV Vitamin C Treat COVID-19? - Prime Plus Medical

Έχουν επωφεληθεί σημαντικά άτομα με άσθμα, ημικρανίες , ινομυαλγία, σύνδρομο χρόνιας κόπωσης , μυϊκούς σπασμούς ,αλλεργίες και λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος. Επίσης άτομα που δεν μπορούν να σιτίζονται επαρκώς ή πάσχουν απόκάποιο νόσημα που σχετίζεται με την απορροφητικότητα του γαστρεντερικού σωλήνα.

Τι είδους βιταμίνες χρησιμοποιούνται και γιατί;

Δεν υπάρχει όριο στο ποιες βιταμίνες θα χρησιμοποιηθουν. Η θεραπεία αυτή είναι ουσιαστικά customised ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε οργανισμού. Οι βιταμίνες που χρησιμοποιούμε είναι υδατοδιαλύτες επομένως αφού το σώμα χρησιμοποιήσει ότι χρειάζεται από τα συστατικά του κοκτέιλ η περίσσεια θα αποβληθεί με τα ούρα. Τα συστατικά που κυρίως χρησιμοποιούμε είναι η βιταμίνη C , το σύμπλεγμα των βιταμινών Β, το μαγνήσιο και το ασβέστιο. Η έλειψη μαγνησίου σχετίζεται με προβλήματα δυσκοιλιότητας , πονοκεφάλους και μυικές κράμπες. Εγχύουμε αντιοξειδωτικά όπως η γλουταθειόνη. Η γλουταθειόνη ειναι συγκεκριμένα η μητέρα των αντιοξειδωτικών και ο μαέστρος στην αποτοξίνωση του σώματος. Επίσης, αμινοξέα που είναι η δομική ύλη των πρωτεινών

Ποιες είναι οι ανεπιθύμητες ενέργειες;

Η θεραπεία αυτή επιβάλεται να γίνεται από εξεικευμένο και πιστοποιημένο ιατρικό προσωπικό. Είναι σημαντικό πριν την έγχυση να λαμβάνεται ένα πλήρες ιατρικό ιστορικό όπου καταγράφονται τα προβλήματα υγειίς, τυχόν αλλεργίες , τα φάρμακα που λαμβάνει το άτομο και τα συμπληρώματα διατροφής. Οι αντενδείξεις είναι λίγες κυρίως άτομα με συγκεκριμένες νεφρολογικές η καρδιολογικές παθήσεις. Είναι δυνατόν στο σημείο έγχυσης να δημιουργηθεί μια μικρή μελανιά που θα υποχωρήσει σε λίγες μέρες.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία αυτή;

Τα αποτελέσματα γίνονται εμφανή σε 12-24 ώρες. Οι βιταμίνες παραμένουν στον οργανισμό και διατηρούν τα επίπεδα τους για περίπου 3 εβδομάδες.

Kλείστε το ραντεβόυ σας καλώντας στο 25010485

Scroll to Top