Εξαφάνισε φυσικά τους μαύρους κύκλους

Θέλετε να  ξεχάσετε σύντομα τους μαύρους κύκλους; Έχουμε να σας προτείνουμε 4 φυσικούς τρόπους.

1.Πολτοποιήστε φύλλα μέντας και  προσθέστε τα σε χυμό ντομάτας. Ανακατέψτε και στη συνέχεια εφαρμόστε την πάστα στους μαύρους κύκλους. Αφήστε λίγη ώρα και ξεπλύνετε.

2. Τοποθετήσετε μπάλες βαμβάκι βουτηγμένες σε ροδόνερο στα μάτια σας για περίπου 15 λεπτά και επαναλάβετε τη διαδικασία τακτικά.

3. Μια άλλη εναλλακτική λύση είναι  να χρησιμοποιήσετε κρύα φακελάκια τσαγιού πάλι σε μπάλες βαμβάκι. Και αυτός ο τρόπος απαιτεί συχνή επαναληψιμότητα.

4.  Μία άλλη πρόταση είναι και το αμυγδαλέλαιο. Απλώστε μερικές σταγόνες αμυγδαλέλαιο στην περιοχή κάτω από τα μάτια σας, τρίψτε το ελαφρά γύρω από τους μαύρους κύκλους και αφήστε το να δράσει για μία νύχτα. Επαναλάβετε τη διαδικασία καθημερινά.

Τip: Σε περίπτωση που δεν ανταποκρίνονται οι μαύροι κύκλοι στις παραπάνω μεθόδους πάρτε ένα κουτάλι, τοποθετήστε το στην κατάψυξη για περίπου 15 λεπτά και στη συνέχεια τοποθετήστε το στην περιοχή των ματιών, ώσπου να ζεσταθεί. Προσοχή, χρησιμοποιήστε ένα πανάκι για αποφυγή εγκαύματος.  Αλλιώς ταξιδέψτε σε μια βόρεια και ψυχρή χώρα και οι μαύροι κύκλοι θα γίνουν άφαντοι…

Scroll to Top