Η θεραπεία για την μείωση του τοπικού λίπους και την κυττταρίτιδα!

Καλά νέα έδειξε έρευνα που έγινε από επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο της Νάπολης στην Ιταλία για την μείωση του τοπικού λίπους και στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Πρόσφατη έρευνα στην Ιταλία έδειξε ότι ο συνδυασμός μιας νέας τεχνολογίας LLLT  είχε πολύ καλά αποτελέσματα στην μείωση πόντων και στην μείωση του λίπους και επιπλέον βελτίωση στην κυτταρίτιδα των ατόμων που συμμετείχαν.

Σύμφωνα με την έρευνα από επιστήμονες στην Ιταλία, ομάδα 33 ατόμων, 18-64 ετών συμμετείχε σε έρευνα  για να διασφαλιστεί η αποτελεσματικότητα τους στην μείωση τους τοπικού λίπους και στην βελτίωση της κυτταρίτιδας.

SCIENCE LIPOALSER

Σύμφωνα με τους ερευνητές το LLLT (635nm) έχει βιοχημική δράση στα λιπώδη κύτταρα και ενεργοποιά την δράση των μιτοχονδρίων με αποτέλεσμα να αυξάνει την σύνθεση της τριφωσφορικής Αδενοσίνης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μετατρέπει τα τριγλυκερίδια σε γλυκερόλη και λιπαρά οξέα τα οποία μπορούν να διαπεράσουν την κυτταρική μεμβράνη και να αποβληθούν από το σώμα.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ  70009024

ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ


Στην περίπτωση του φαινόμενου της κυτταρίτιδας τα άτομα δέχονταν 1 θεραπεία κάθε βδομάδα για συνολικά 6 εβδομάδες με διάρκεια 15 λεπτά κάθε φορά , ενώ στην περίπτωση μείωσης πόντων και λίπους τα άτομα δέχονταν 2 θεραπείες για 4 βδομάδες με διάρκεια 15 λεπτά κάθε φορά.

lipo-laser-before-after

Ο μέσος όρος μείωσης πόντων ήταν 6.83 cm για την κοιλιά και τα πλαινά , 3.42 cm για τους μηρούς, και  6.16 cm για τους γλουτούς.Η συνολική μείωση λίπους ήταν αρκετά αισθητή σε σύγκριση με τις μετρήσεις πριν από την θεραπεία.


Καταληκτικά αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι σύμφωνα με τους ερευνητές είναι γενικά ασφαλής μέθοδος,χωρίς ιδιαίτερες παρενέργειες.Περισσότερες έρευνες στο μέλλον θα μας δώσουν περισσότερα στοιχεία για καλύτερη κατανόηση αυτής της μεθόδου.

Διαβάστε όλη την έρευνα εδώ

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3680639/


Δείτε ακόμη μια εκτενέστερη έρευνα  (132 σελίδες) με την επίδραση του ΛΙΠΟΛΕΙΖΕΡ σε υπέρβαρα και παχύσαρκα άτομα καθώς και την δράση που έχει στην λεπτίνη.

http://www.iaea.org/inis/collection/NCLCollectionStore/_Public/45/099/45099927.pdf

Scroll to Top