Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το μακιγιάζ είναι ο ιδανικός τρόπος διόρθωσης του δέρματος και ένας φανταστικός τρόπος για να μεταμορφώσετε το στιλ σας. Πολλές γυναίκες, όταν φοράνε μακιγιάζ, αισθάνονται πιο όμορφες και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Μπορούμε να τονίζουμε τις γωνιές του προσώπου μας, τα μάτια μας, να αποκτήσουμε ομοιόμορφο χρωματικό τόνο στο δέρμα μας, να γεμίσουμε τα χείλη μας ή να μεγαλώσουμε τις βλεφαρίδες μας. Παρ’ όλα αυτά, το να μάθουμε να αγαπάμε το πρόσωπο μας χωρίς μακιγιάζ είναι το πρώτο βήμα, για να μάθουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το μακιγιάζ και να το αντιμετωπίσουμε σαν έναν τρόπο που θα αναδείξει καλύτερα τα χαρακτηριστικά μας.

ΘΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Μελέτες αποδεικνύουν ότι ζούμε σε έναν κόσμο όπου οι περισσότεροι θεωρούν ότι οι γυναίκες που φορούν μακιγιάζ έχουν ικανότητες που δεν έχουν όσες δεν φορούν, έχουν μεγαλύτερες επαγγελματικές δυνατότητες, εμπνέουν περισσότερη εμπιστοσύνη και είναι πιο αρεστές. Αυτές οι αντιλήψεις μπορούν να μας δημιουργήσουν κακά πρότυπα, με στόχο να δείχνουμε όμορφες. Όμως, ύπαρχει εύκολοι φυσικοί τρόποι για να φαινόμαστε μια χαρά με μακιγιάζ, που δεν χρειάζεται άπειρες ώρες για την εφαρμογή του και διαρκή ανανέωση.

ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ

Το μακιγιάζ έχει γίνει τόσο μεγάλο μέρος της ζωής μας που μερικές από έμας δεν προλαβαίνουμε καν να επιλέξουμε αν θέλουμε να το κάνουμε. Το κάνουμε γιατί έτσι πρέπει ή γιατί νομίζουμε ότι έτσι δείχνουμε καλύτερες ή γιατί όλες οι άλλες γυναίκες που γνωρίζουμε το κάνουν. Να επιλέγετε πότε χρειάζεστε πραγματικά μακιγιάζ και να αναρωτιέστε πότε πότε.

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Να καθαρίζετε τα πινέλα του μακιγιάζ σας και τα υπόλοιπα εργαλεία που χρησιμοποιείται για να απομακρύνετε τυχόν βλαβερά βακτήρια. Να αντικαθιστάτε τακτικά τα προιόντα και να μην τα μοιράζεστε με άλλους, καθώς μπορούν να μεταδώσουν ιούς και βακτήρια από το ένα άτομο στο άλλο.

ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΙΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Μπορεί να είναι βαρετό,κυρίως αν είστε κουρασμένες, όμως η αφαίρεση του μακιγιάζ είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε για το δέρμα σας, επειδή τη νύχτα το δέρμα έχει την ικανότητα να ανανεώνεται. Βάλτε το μασάζ στη ρουτίνα καθαρισμού του προσώπου σας, για να βοηθήσετε την κυκλοφορία του αίματος και να ενισχύσετε την τόνωση και την υφή του δέρματος σας.

Scroll to Top