Θεραπεία σύσφιξης στήθους!

Η Θεραπεία Σύσφιξης Στήθους  διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ινών ελαστίνης. Αλλάζει τη δομή και ενδυναμώνει και σκληραίνει τους ιστούς του δέρματος δίνοντας τόνωση και ένα αποτέλεσμα lifting.

Χρησιμοποιούμε ραδιοσυχνότητες και υπέρηχους σε συνδυασμό με προιόντα που είναι πλούσια σε isoflavons, ένα πολύτιμο συστατικό για τους ιστούς μας.

Αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας θεραπείες.

Πρόκειται για ένα καινοτόμο σύστημα Ραδιοσυχνοτήτων που χρησιμοποιεί μια ξεχωριστή τεχνολογία την ανόρθωση και σύσφιξη του στήθους. Η εν λόγω τεχνολογία αποτελεί μια ασφαλή και ιδιαίτερα αποτελεσματική μέθοδο για τη θεραπεία της χαλάρωσης του στήθους.

Είναι μια μη επεμβατική μέθοδος για την αισθητική αντιμετώπιση των ατελειών που συμβάλλει στην ανόρθωση του στήθους και την ανάπλαση των ιστών του δέρματος της περιοχής.

Η Καινοτομία της Τεχνολογίας 

Αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη προσιτή λύση για θεραπείες:

  • Σύσφιξη Στήθους
  • Ανόρθωση Στήθους
  • Ανανέωση των Ιστών του δέρματος
  • Αναπλαστική και Θεραπευτική δράση

Βασίζεται στην τεχνολογία Multipolar RF , σε συνδυασμό με Ενδοδερμικό Μασάζ και Light emitting diodes που εκπέμπουν φως. Λόγω της τεχνολογίας διόδων , το φως που εκπέμπει έχει συγκεκριμένο μήκος κύματος για κάθε θεραπεία.

Multipolar RF διαπερνά τα στρώματα του δέρματος εισχωρεί σε βάθος για να θερμάνει επιλεκτικά τον ιστό του δέρματος και τον εξωκυττάριο χώρο (ECM), όπου είναι ενσωματωμένες οι ίνες κολλαγόνου.

Η τοπική θέρμανση προκαλεί άμεση σύσπαση των ινών κολλαγόνου και ταυτόχρονα αυξάνει το μεταβολισμό των ινοβλαστών έτσι ώστε να επιταχυνθεί η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Η συρρίκνωση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης καθώς και η αναγέννησή τους , αναπλάθουν ολικά τη δομή του δέρματος, συσφίγκουν και ανανεώνουν τους ιστούς.

 

Μπείτε Στη Νέα Διάσταση Αισθητικής

Κάθε κανάλι συχνότητας στοχεύει με ακρίβεια σε συγκεκριμένο βάθος διείσδυσης. Η 4η διάσταση, η μέθοδος πολλαπλών καναλιών, περνά ταυτόχρονα μέσα από όλες τις δερματικές στοιβάδες καλύπτοντας όλο το εύρος διείσδυσης από τις μεσαίες έως και τις εν τω βάθει στοιβάδες. Με αυτό τον τρόπο επιτρέπεται μια πολυδιάστατη θεραπεία για ανόρθωση, βελτίωση περιγράμματος και σύσφιξη.

Η ελευθερία επιλογής της μεθόδου καναλιού ανάλογα με το σημείο στο οποίο στοχεύει η θεραπεία βελτιώνει τα αποτελέσματα και εξασφαλίζει ασφάλεια και άνεση για τον πελάτη. Επιπλέον, το μοναδικό χαρακτηριστικό του προγράμματος Vacuum με την εφαρμογή της επίμαχης περιοχής του δέρματος ανάμεσα στα δύο ηλεκτρόδια RF, ενισχύει τη θεραπεία και αυξάνει το βάθος διείσδυσης της ενέργειας RF σε μεγαλύτερες περιοχές.

Scroll to Top