Λιποαναρρόφηση Vaser

Λιποαναρρόφηση Vaser® 4D High Definition

H κορυφαία μέθοδος στο Athens Beverly Hills ΚΥΠΡΟΥ

Η συσσώρευση λίπους σε κάποια σημεία του σώματος αποτελεί πρόβλημα για αρκετές γυναίκες αλλά και άντρες. Σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και αδύνατα άτομα αντιμετωπίζουν το πρόβλημα του τοπικού πάχους. Τα γνωστά “ψωμάκια” στις γυναίκες αλλά και η “κοιλίτσα” στους άντρες, είναι ένα αισθητικό κυρίως πρόβλημα, το οποίο όμως αλλάζει σημαντικά την εικόνα και τη συμμετρία του σώματος.

Ο Δρ. Aθανάσιος Αθανασίου, εφαρμόζει αποκλειστικά τη μέθοδο λιποαναρρόφησης Vaser 4D High Definition, την πλέον εξελιγμένη και πρωτοποριακή μέθοδο που ξεκίνησαν οι αστέρες του Hollywood μεταμορφώνοντας το σώμα τους.

Με τη μέθοδο λιποαναρρόφησης 4D High Definition, απομακρύνεται το περιττό λίπος με στόχο να έχουμε επίπεδη και δυναμικά γραμμωμένη κοιλιά, σφριγηλά μπράτσα, ανορθωμένους γλουτούς (χωρίς τοπικό πάχος) ενώ παράλληλα αποκαλύπτεται και η μυική αρχιτεκτονική του σώματος. Οι κοιλιακοί μύες, τα 6-packs και 4-packs, οι δελτοειδείς και ραχιαίοι μύες τονίζονται και το σώμα έχει τη γράμμωση για την οποία σε άλλη περίπτωση θα απαιτούνταν χρόνια και εντατική άσκηση.

Δημιουργείται έτσι πιο αθλητικό και γραμμωμένο σώμα. Παράλληλα με τη λιποαναρρόφηση γίνεται και λιπομεταφορα. Μεταφέρεται δηλαδή το λίπος που έχει αφαιρεθεί προσθέτωντας καμπύλες σε άντρες και γυναίκες όπου το χρειάζονται.

ABH 4d sliderS

Scroll to Top