Προσφορά: Mπικίνι+Μασχάλες+Μουστάκι μόνο €15

Αποτρίχωση με το Διοδικό Laser

 

Το Διοδικό laser, αν και πολύ διαδεδομένο στην Αμερική, δεν είναι τόσο γνωστό στην Ελλάδα. Ο κυριότερος λόγος που το επιλέξαμε, πέραν της εξαιρετικής αποτελεσματικότητάς του, είναι το προφίλ ασφαλείας του, καθώς το μεγαλύτερο μήκος κύματος του το κάνει να δρα βαθύτερα, ‘αποφεύγοντας’  τη μελανίνη στην επιδερμίδα.

Για το λόγο αυτό είναι ασφαλέστερο σε σχέση με τον Αλεξανδρίτη, ειδικά σε μελαχρινές επιδερμίδες και σε περιόδους ηλιοφάνειας. Αυτό μας επιτρέπει να συνεχίζουμε την αποτρίχωση και το καλοκαίρι και να μπορούμε να αναλάβουμε και πιο σκούρες επιδερμίδες. Τέλος ειδικά στο χώρο του μπικίνι και στις μασχάλες, όπου οι τρίχες είναι συνήθως πιο σκούρες και οι θύλακες σε πιο μεγάλο βάθος τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. Καθότι είναι προηγμένης τεχνολογίας, πονάει λιγότερο από παλαιότερα Διοδικά laser και επίσης πετυχαίνει εξάχνωση.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του διοδικού μας είναι η μεγάλη του ταχύτητα που μας επιτρέπει να κάνουμε αποτρίχωση σε μια πλάτη σε 10 μόλις λεπτά.

Από τι εξαρτάται η αποτελεσματικότητα της αποτρίχωσης Laser;

Φυσικά, κατά την εκτίμηση του κάθε περιστατικού πρέπει να λαμβάνονται υπόψη τυχόν ορμονικές διαταραχές (αντένδειξη έως ότου αντιμετωπιστούν) και να γίνει μια ρεαλιστική εκτίμηση του αποτελέσματος εξηγώντας στον ενδιαφερόμενο πως:

  • Όσο πιο σκούρο το χρώμα της τρίχας και πιο μεγάλο το πάχος της, τόσο πιο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα, ειδικά όταν συνοδεύεται από ανοιχτόχρωμο δέρμα.
  • Όσο πιο ξανθό το χρώμα της τρίχας τόσο πιο δύσκολο και το επιθυμητό αποτέλεσμα.
  • Το χνούδι που χτυπιέται κατά την αποτρίχωση laser μπορεί να ενεργοποιηθεί από το εκάστοτε μηχάνημα και να γίνει πρώτα τρίχα προτού καταστραφούν οι θύλακες. Εάν συνυπάρχει ορμονολογικό πρόβλημα είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα συμβεί αυτό.
  • Κάθε φορά μόνο ένα πεπερασμένο ποσοστό τριχών μπορεί να καταστραφεί, ανάλογα με τον κύκλο τους.
  • Υπάρχει περίπτωση παροδικά να εμφανιστούν φαινομενικά περισσότερες τρίχες στην περιοχή που αντιμετωπίζεται. Δεν δημιουργούνται νέες τρίχες, απλά για κάποιο λόγο συντονίζονται αυτές οι τρίχες στον κύκλο τους και εμφανίζονται μαζί. Επανάληψη συνεδριών θα οδηγήσει σε μείωση του αριθμού και επίτευξη του στόχου.

Πριν την Αποτρίχωση Laser

Το ιδανικό είναι να έχετε ξυρίσει την περιοχή 1-2 μέρες πριν τη συνεδρία μας.

Με τον τρόπο αυτό όλη η ενέργεια του laser χρησιμοποιείται για να καταστρέψει την ρίζα της τρίχας και δεν ‘χαραμίζεται’ στο στέλεχος. Επίσης αυτό προκαλεί λιγότερο ερεθισμό στην περιοχή καθώς δεν ‘καψαλίζονται’ οι τρίχες πάνω στο δέρμα. Έτσι έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα με μικρότερο ερεθισμό.

Σε περιοχές όπου δεν χρησιμοποιούμε ξυράφι όπως στο πρόσωπο, μπορείτε να έχετε βάλει αποτριχωτικές κρέμες. Τις τρίχες τις τριμάρουμε (με trimmer) λίγο πριν τη συνεδρία μας εμείς. Επίσης, για μέγιστα αποτελέσματα συμβουλεύουμε να μην έχετε κάνει κερί 10 με 15 μέρες πριν τη συνεδρία μας. Η έκθεση στον ήλιο καλό είναι να αποφεύγεται.

Μετά την Αποτρίχωση Laser

Ο  όποιος ερεθισμός κρατάει μέχρι 2-3 μέρες και πολλές φορές περνάει και την ίδια μέρα. Συστήνουμε ντουζ με χλιαρό-δροσερό νερό στην περιοχή, ώστε να κατεβάσουμε τη θερμοκρασία και την εφαρμογή ενυδατικών και καταπραϋντικών κρεμών συχνά. Φυσικά η έκθεση στο ήλιο καλό είναι να αποφεύγεται.

Scroll to Top