Yπηρεσίες και προσφορές

 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 


ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ  

(4 ΣΗΜΕΙΑ ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗΣ  ΜΟΝΟ €139 )

Η κρυολιπόλυση αποτελεί μία από τις πιο σύγχρονες μεθόδους μη επεμβατικής αφαίρεσης του λίπους και του τοπικού πάχους. Η διαδικασία αυτή χαρίζει γρήγορο αποτέλεσμα μείωσης πόντων και λίπους τοπικά, με αναίμακτο τρόπο, χωρίς νυστέρι και πόνο, ακόμη και στις πιο επίμονες περιοχές του σώματος. Η κρυολιπόλυση δρα προκαλώντας άμεση ψύξη στο τοπικό πάχος και κρυσταλλοποιώντας τα λιποκύτταρα, τα …

ΚρυολιπόλυσηRead More »

 

LipomassageRead More »

Ωτοβελονισμός.

O βελονισμός μπορεί να βοηθήσει.

Σύμφωνα με μελέτες που παρουσιάζονται από το British Acupuncture Council (www.acupuncture.org.uk) υπάρχει θετική επίδραση του βελονισμού στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας.

Μελέτες ανασκόπησης δείχνουν ότι ο βελονισμός είναι πιο αποτελεσματικός από placebo θεραπεία ή αλλαγές στο τρόπο ζωής και εξίσου αποτελεσματικός με τη φαρμακευτική αγωγή, αλλά χωρίς παρενέργειες συγκριτικά με τα φάρμακα (Sui 2012) ή ακόμα και πιθανώς πιο αποτελεσματική από τη φαρμακευτική αγωγή (Lui 2009, Cho 2009).

Άλλες ερευνητικές μελέτες έδειξαν ότι ο βελονισμός μειώνει το Δείκτη Μάζας Σώματος (Tong 2011), και επιφέρει μεγαλύτερη μείωση βάρους όταν συνδυάζεται με προγράμματα διατροφής και άσκησης, συγκριτικά με μόνο δίαιτα και άσκηση (Yang 2010, Buevich 2010). Σε έρευνα που έλεγξαν τον ηλεκτροβελονισμό σε μεταεμμηνοπαυσιακές γυναίκες με παχυσαρκία έδειξε να βελτιώνει τη σύσταση του σώματος, ενώ σε έρευνα για τον ωτοβελονισμό φάνηκε θετική επίδραση σε ορμόνες που συνδέονται με τη παχυσαρκία.

Γενικά, ο βελονισμός διεγείρει το νευρικό σύστημα και προκαλεί την έκκριση νευροχημικών ουσιών που ενισχύουν την ομοιόσταση του οργανισμού.

Ειδικά για τη διαχείριση του βάρους και την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας:

  • Ο βελονισμός ρυθμίζει το μεταβολισμό. Επηρεάζει πρωτεΐνες που σχετίζονται με την παχυσαρκία, όπως η λεπτίνη, η οποία παράγεται στα λιποκύτταρα και κυκλοφορεί στο αίμα. Η λεπτίνη έχει ως ρόλο τη διατήρηση της ενεργειακής ομοιόστασης, ρυθμίζει το σωματικό βάρος και δημιουργεί κορεσμό ειδοποιώντας το σώμα ότι έχει φάει αρκετά. Στην παχυσαρκία παρατηρείται αντίσταση στη λεπτίνη, ενώ ο βελονισμός επιδρά θετικά διεγείροντας την παραγωγή της.
  • Δρα ρυθμιστικά στη γλυκόζη του αίματος και μειώνει την αντίσταση στην ινσουλίνη.
  • Επιδρά στο μεταβολισμό των λιπών, με σημαντική μείωση των επιπέδων συνολικής χοληστερίνης, LDL χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων, ενώ διατηρεί τα επίπεδα της HDL χοληστερίνης.
  • Ευνοεί την παραγωγή ντοπαμίνης και σεροτονίνης, ουσίες που δρουν στο νευρικό σύστημα με ηρεμιστικό, αγχολυτικό και ευφορικό αποτέλεσμα.

Ο βελονισμός μπορεί να βοηθήσει ένα άτομο στην προσπάθειά του να διαχειριστεί το βάρος του. Η θεραπεία γίνεται συμπληρωματικά με τις απαραίτητες αλλαγές στον τρόπο ζωής.

Η διαχείριση του βάρους βασίζεται καταρχήν στην ισορροπία του αναβολισμού και του καταβολισμού (μεταβολισμός). Το πρόγραμμα διατροφής θα πρέπει να είναι ισορροπημένο ώστε να καλύπτει όλες τις θρεπτικές ουσίες που έχει ανάγκη ο οργανισμός, και να είναι σύμφωνο με το ιατρικό ιστορικό.

 


ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ με διοδικο λειζερ

Γυναίκες Μπικίνι €9

Όλο το σώμα για γυναίκες €79 και για άνδρες

 


ΠΡΟΣΩΠΟ

Μέχρι τώρα το χειρουργικό λίφτινγκ ήταν ο μόνος τρόπος να έχουμε ένα σφικτό και νεανικό δέρμα. Η νέα τεχνολογία HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) είναι η επιλογή ενός λίφτινγκ χωρίς χειρουργείο. Είναι η τέλεια σύσφιξη για προγούλι, λαιμό, πρόσωπο, μάτια, ντεκολτέ και σώμα. Γυναίκες και άντρες μπορούν να αφαιρέσουν χρόνια από την εμφάνιση τους και …

HIFU – Αποτέλεσμα lifting χωρίς νυστέρι!Read More »

HIFU Lifting

 

Όλο το πρόσωπο στα €199 + 1 συνεδρία RF προσώπου

 

Ιατρικός Καθαρισμός Hydrafacial

1 συνεδρία στα €49

2 συνεδρίες στα €89

Hydrofacial είναι η  θεραπεία που προτιμούν οι σταρ του Χόλυγουντ. Την εφαρμόζουν λίγες ώρες πριν βγουν στο κόκκινο χαλί γιατί χαρίζει στο δέρμα τους λάμψη βαθειά ενυδάτωση. Πρόκειται για μια ευχάριστα αναζωογονητική διαδικασία καθαρισμού του προσώπου, εντελώς ανώδυνη και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας. Μπορείτε  να την κάνετε ακόμη και την τελευταία στιγμή πριν από μια …

Hydrofacial είναι η  θεραπεία που προτιμούν οι σταρ του Χόλυγουντ.Read More »

Κλείστε έγκαιρα τα ραντεβού σας στο 70009024.

Black doll therapy €50

Η «αναζωογόνηση του δέρματος με laser άνθρακα», όπως είναι η επιστημονική της ονομασία, αποτελεί μια μη επεμβατική και ανώδυνη θεραπεία προσώπου με laser που αντιμετωπίζει μικρές ατέλειες και προσδίδει στο δέρμα μια εσωτερική λάμψη. Το laser παράγει μικρούς, πολύ γρήγορους και υψηλής έντασης παλμούς φωτός, ικανούς να διαλύσουν τους ρύπους που φράσσουν τους πόρους του δέρματος και τα …

Βlack doll laser: Η θεραπεία των διασήμων.Read More »

 

 

Scroll to Top