Σβήσε κυτταρίτιδα & τοπικό πάχος με Cavitation-Pro- Από €540 μόνο €180

Ήξερες ότι μπορείς να μεταμορφώσεις το σώμα σου με τη χρήση ηχητικών κυμάτων; Μάθε τα πάντα τη μέθοδο Cavitation και επωφελήσου από τη super προσφορά!

Το 81,5% των γυναικών αντιμετωπίζουν πρόβλημα συσσωρευμένου λίπους κυρίως στην περιφέρεια, τους μηρούς και τους γλουτούς, ενώ το 93,5% των γυναικών αντιμετωπίζει προβλήματα κυτταρίτιδας.

Το Cavitation είναι η αναίμακτη λιποαναρρόφηση με χρήση του φαινομένου της Σπηλαίωσης το οποίο μπορεί να παραχθεί από τα ηχητικά κύματα.

Με το φαινόμενο της σπηλαίωσης δημιουργούνται μικρές περιοχές υποπίεσης στο εσωτερικό τους, οπότε και διαρρηγνύεται η μεμβράνη των λιπο-κυττάρων απο τα οποία αποτελούνται οι λιπώδεις ιστοί.  Οπότε και επιτυγχάνεται η στοχευμένη λιπόλυση και η λιπογλυπτική.

Η απορρόφηση των προϊόντων της λιπόλυσης  γίνεται απο τον ίδιο τον οργανισμό και το αποτέλεσμα είναι γρήγορο και μόνιμο. Λόγω του γεγονότος ότι η μέθοδος είναι μη επεμβατική (αναίμακτη) υπάρχουν τα εξής προτερήματα:

  • Δεν απαιτείται αναισθησία
  • Δεν υπάρχουν άλλες επιπτώσεις στον οργανισμό (ουλές, περίοδος αποθεραπείας κτλ)
  • Δεν διαταράσσεται η καθημερινότητα του ατόμου που υποβάλλεται στην θεραπεία.

Τα αποτελέσματα της εφαρμογής είναι :

  • Αύξηση της λιπόλυσης και της αποβολής λίπους
  • Εξάλειψη κυτταρίτιδας
  • Μικροκυτταρική διάλυση και αποβολή
  • Βελτίωση λεμφικής κυκλοφορίας

Πώς δρα το Cavitation; Η ειδική κεφαλη έρχεται σε επαφή με το δέρμα και εσείς το μόνο που αισθάνεστε  είναι ένα ηχητικό κύμα στα αυτιά.

Πόσο χρόνο διαρκεί η κάθε συνεδρία; Είναι πολύ γρήγορη αγωγή. Διαρκεί από 8 ως 20 λεπτά.

Πότε φαίνονται τα αποτελέσματα και πόσο διαρκούν; Οι περισσότεροι βλέπουν τα αποτελέσματα άμεσα από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Και το σημαντικότερο,  είναι μετρήσιμα σε πόντους. Τα αποτελέσματα διαρκούν τουλάχιστον για ένα χρόνο, σε άλλους και 2 χρόνια. Θα εξαρτηθεί πάντα από το αν θα πάρετε κιλά η όχι.

Ποιος  είναι ιδανικός υποψήφιος για τη θεραπεία; Άντρες και γυναίκες με τοπικό λίπος συσσωρευμένο.

Είναι ασφαλής η θεραπεία; Είναι απόλυτα ασφαλής  από την στιγμή που τηρηθούν όλες οι προδιαγραφές.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και προτερήματά της; Πάνω από όλα, το γεγονός ότι επιστρέφουμε άμεσα στις δραστηριότητές μας. Η επιλογή της μεθόδου αυτής σημαίνει όχι νυστερι, όχι μελανιές, όχι ράμματα.

Γιατί είναι καλύτερο αυτό το μηχάνημα από τα άλλα μηχανήματα κυτταρίτιδας; Επειδή προκαλεί  διάσπαση των λιπομεμβρανών με αποτέλεσμα τα τριγλυκερίδια να μπορούν να φύγουν μέσω της λέμφου. Άρα έχουμε πιο μόνιμη λιποκαταστροφή και διάσπαση της κυτταρίτιδας.

Κόστος:  6 συνεδρίες από €540  μόνο €180.

Scroll to Top