Συχνές ερωτήσεις τi είναι το E.M.S;

Προπόνηση EMS: Η μέθοδος που ήρθε να ανατρέψει τα καθιερωμένα στην άσκηση;
Τι κάνει το ems;» Πως λειτουργεί αυτή η μέθοδος προπόνησης;
Η προπόνηση ηλεκτρομυοδιέγερσης λοιπόν, λειτουργεί ακριβώς με τον τρόπο που περιγράφει η λέξη. Διεγείρει τους μύες (πραγματοποιεί δηλαδή μυϊκές συστολές) μέσω του ηλεκτρικού παλμού, ο οποίος είναι σε συχνότητα 85 Hz. Οι μυϊκές αυτές συστολές μάλιστα, μπορούν να φτάσουν τον εξαιρετικά μεγάλο αριθμό των 38.000 σε μία μόνο προπόνηση.
Όμως δεν σταματάμε εκεί. Δεν αφήνουμε το μηχάνημα να κάνει μόνο του τη δουλειά

Μεγάλο ποσοστό της προσοχής έχει τραβήξει η προπόνηση μέσω της ηλεκτρομυοδιέγερσης (EMS) τα τελευταία χρόνια, που έχει μπει στη ζωή μας και αρκετός λόγος γίνεται για τα οφέλη και την αποτελεσματικότητα που αυτή προσφέρει στους ασκούμενους που θα την επιλέξουν.

Συνδυάζουμε την ηλεκτρομυοδιέγερση μαζί με προσωπική προπόνηση (personal training) προσαρμοσμένη για τον εκάστοτε ασκούμενο, ώστε να πετύχουμε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα.
«Είναι ασφαλής μέθοδος ή θα μου δημιουργήσει προβλήματα;»
Σύμφωνα με όλα τα δεδομένα, η μέθοδος αυτή είναι απολύτως ασφαλής και δεν εγκυμονεί κρυφούς κινδύνους. Η ένταση των ηλεκτρικών παλμών είναι ανάλογη με αυτή της φυσικοθεραπείας ενώ εκμηδενίζεται ο κίνδυνος τραυματισμών, καθως δεν επιβαρύνουμε τις αρθρώσεις, τους τένοντες και τους συνδέσμους στο σώμα μας.
Τέλος, οι μόνες περιπτώσεις στις οποίες αντενδείκνυται αυτή η μέθοδος προπόνησης είναι ασθενείς με νεοπλασματικές ασθένειες, ασθενείς με βηματοδότη και άτομα που έχουν στο σώμα τους τεχνητά μέλη, λάμες ή βίδες.
«Πόσο διαρκεί μια προπόνηση;»
Μέχρι τώρα, μελέτες στον τομέα της ηλεκτρομυοδιέγερσης, έχουν δείξει ότι χρονική διάρκεια προπόνησης μεγαλύτερη των 20 λεπτών δεν επιφέρει σημαντική αύξηση των αποτελεσμάτων.
Γι’αυτο κι εμείς ακολουθούμε τη διάρκεια των 20 λεπτών ανά συνεδρία.
«Πόσες προπονήσεις χρειάζονται εβδομαδιαίως;»
Δύο προπονήσεις των 20 λεπτών μέσα στην εβδομάδα είναι απόλυτα ικανοποιητικές για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το διάλειμμα μεταξύ τους πρέπει να είναι τουλάχιστον 48 ωρών, έτσι ώστε να έχουν το χρόνο οι μυς να αναρρώσουν και να είναι έτοιμοι για την επόμενη προπόνηση.
«Τι αποτελέσματα θα δω;»
Καθόρισε και στόχευσε το αποτέλεσμα που θέλεις και αν έχεις επιμονή και θέληση αυτό θα γίνει πραγματικότητα. Με τη προπόνηση ems σε συνδυασμό με το ασκησιολόγιο μας μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα.
– Αύξηση μυϊκής δύναμης και μάζας
– Aπώλεια λίπους και κυτταρίτιδας
– Μείωση Κυτταρίτιδας
– Σύσφιξη και ορθοσωμία
– Βελτίωση της καρδιοαναπνευστικής αντοχής
και επομένως βελτίωση της φυσικής κατάστασης σου συνολικά.
Βέβαια, ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον πολύ σημαντικό παράγοντα της διατροφής.
Αναλόγως το πώς τρεφόμαστε, μπορεί να αναδειχθεί όλη η δουλειά που έχουμε κάνει ή αυτή να χαθεί.
Γι’ αυτό λοιπόν, ακολουθούμε τις οδηγίες που μας δίνει ο διατροφολόγος που έχουμε στο JOLIE WELLNESS CLINIC και ο στόχος μας θα επιτευχθεί.
«Πόσο γρήγορα θα δω αποτέλεσμα;»
Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του προπονητή σου και του διατροφολόγου, θα έχεις τα πρώτα εμφανή αποτελέσματα σε 8-10 συνεδρίες.

Εάν δεν το έχεις δοκιμάσει τότε πολύ εύκολα μπορείς να το κάνεις μαζί μας.

 
«Είναι οικονομικό;»
Από τη στιγμή που θα συγκρίνεις αυτά που δίνεις και αυτά που παίρνεις, τότε θα είσαι απόλυτα ικανοποιημένος-η. Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις υπηρεσίες που παρέχονται και τα εγγυημένα, αλλά και πολύ γρήγορα αποτελέσματα που μπορείς να έχεις, τότε σίγουρα αξίζει.
Και φυσικά, ανάλογα με το πακέτο που θα κλείσει κανείς, μπορεί να επωφεληθεί ακόμη περισσότερο οικονομικά.
«Ποιά είναι τα οφέλη του;»
Τα οφέλη της προπόνησης με τη μέθοδο της ηλεκτρομυοδιέγερσης είναι πολλαπλά. Ένα απ’τα κυριότερα πλεονεκτήματα που προσφέρει η μέθοδος αυτή σε σχέση με άλλα είδη προπόνησης, είναι οτί εκμηδενίζει τις πιθανότητες τραυματισμού του ασκουμένου.  
Επίσης, πολύ ψηλά στη λίστα των θετικών στοιχείων βρίσκεται και η τεράστια εξοικονόμηση χρόνου.
Σε μια εποχή που διανύουμε, όπου τα χρονικά περιθώρια για να ασχοληθεί κάποιος με τον εαυτό του είναι ελάχιστα και δεν μπορεί να διαθέσει χρόνο για 4 ή 5 προπονήσεις στο γυμναστήριο, τώρα με 40 λεπτά που απαιτούνται για τις 2 προπονήσεις εβδομαδιαίως, δεν υπάρχει κάποια δικαιολογία!
Ακόμα, είναι η κατάλληλη επιλογή για τους ανθρώπους που για κάποιο λόγο δεν μπορούν η δεν αρέσκονται να ασκούνται με άλλα είδη προπόνησης.
Τέλος, ένα τεράστιο όφελος είναι αδιαμφισβήτητα τα θεαματικά αποτελέσματα που μπορεί να πετύχει κάποιος και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα, είτε πρόκειται για αρχάριο ασκούμενο, είτε και για αθλητές ακόμα, οι οποίοι θα βοηθηθούν στο να αυξήσουν τις επιδόσεις τους. “
Scroll to Top