Σύσφιξη Σώματος με ραδιοσυχνότητες RF

Με την πάροδο της ηλικίας το δέρμα και οι μυς του σώματος αρχίζουν να χαλαρώνουν,γιατί χάνεται η ελαστικότητα τους.
Στις νεαρές ηλικίες το φαινόμενο αυτό συναντάται μετά από δίαιτα και χάσιμο κιλών χωρίς την ταυτόχρονη άσκηση!
Η  τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων RF είναι η πιο πρόσφατη επιστημονική εξέλιξη για την σύσφιξη σώματος χωρίς νυστέρι! Μια επαναστατική  μέθοδος Lifting και λιπογλυπτικής! Η συσκευή ραδιοσυχνοτήτων εκπέμπει διπολικά ή τριπολικά ηλεκτρομαγνητικά κύματα τα οποία δρουν όχι μόνο στα ανώτερα αλλά και στα βαθύτερα στρώματα δέρματος και υποδόριου ιστού.
Η θεραπεία είναι ανώδυνη, μη επεμβατική και ταυτόχρονα καταπολεμά και την κυτταρίτιδα.Προκαλεί επιλεκτική θέρμανση του δέρματος και ιστών με αποτέλεσμα την συστολή των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης.
Η  κεφαλή του μηχανήματος που έρχεται σε επαφή με το δέρμα, μεταφέρει ενέργεια στο δέρμα και στον υποδόριο ιστό.Τα ραδιοκύματα στοχεύουν επίσης τους ινοβλάστες, τους οποίους διεγείρουν να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη με τελικό αποτέλεσμα τη σύσφιξη του σώματος.
  
    
Τα αποτελέσματα φαίνονται από την πρώτη κιόλας συνεδρία.Ο αριθμός των συνεδριων που θα χρειασθεί εξαρτάται από την ηλικία και το μέγεθος του προβλήματος. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι και μετά το πέρας των συνεδριών στη περιοχή στην οποία πραγματοποιήθηκε η θεραπεία συνεχίζει να παρατηρείται δραστηριότητα βελτίωσης.
Με την πρωτοποριακή τεχνολογία RF επιτυγχάνεται το καλύτερο αποτέλεσμα όσον αφορά την αναζωογόνηση και τη σύσφιξη σώματος.
Scroll to Top