Σύσφιξη σώματος με ραδιοσυχνότητες

Οι ραδιοσυχνότητες RF

Το μηχάνημα βασίζεται σε μια νέα γενιά RF (ραδιοσυχνότητες) που στόχο έχουν να κάνουν σύσφιξη στο δέρμα τόσο του σώματος όσο και του προσώπου  – και το καταφέρνουν.

Οι ραδιοσυχνότητες χρησιμοποιούνται στην αισθητική για να αντιμετωπίσουν την εμφάνιση της κυτταρίτιδας και την εναπόθεση λίπους σε διάφορες περιοχές. Η θερμότητα που μεταφέρεται κάτω από το δέρμα βοηθάει την αύξηση της κυκλοφορίας του, ενώ με τη βοήθεια της ελεγχόμενης αυτής θερμότητας προκαλείται συρρίκνωση στα λιποκύτταρα.

Επίσης με τις ραδιοσυχνότητες διεγείρονται οι ινοβλάστες, οι οποίοι παράγουν περισσότερο κολλαγόνο, με αποτέλεσμα σε διάστημα 2-3 μηνών το δέρμα να φαίνεται πιο νεανικό, σφριγηλό και λείο. Το σύστημα διαθέτει το πλεονέκτημα να παράγει δύο ειδών ραδιοσυχνότητες μονοπολικές και διπολικές.

  • Οι διπολικές ραδιοσυχνότητες με την ειδική κεφαλή εφαρμόζονται για να θερμάνουν τους ιστούς του προσώπου πιο επιφανειακά (π.χ. γύρω από τα μάτια, στην περιοχή του λαιμού).
  • Ενώ με την μονοπολική ραδιοσυχνότητα η θερμότητα μεταφέρεται μέσα από την ειδική κεφαλή πιο βαθειά, σε περιοχές όπως τα πόδια, οι γλουτοί, τα μπράτσα και η κοιλιά.

Πόσο χρονικό διάστημα διαρκεί η θεραπεία;
Ο πελάτης συμβουλεύεται την αισθητικό του και αποφασίζει ανάλογα το πρόβλημά του. Συνήθως απαιτούνται 6-8 συνεδρίες με μέγιστο τις δώδεκα σε ακραίες περιπτώσεις. Κάθε συνεδρία διαρκεί 20-40 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής υπό θεραπεία και τον αριθμό των «περασμάτων» που χρειάζονται σύμφωνα με το πρόβλημα του πελάτη.

Σε ποιον απευθύνεται το RF;
Σε άντρες και γυναίκες που θέλουν άμεσα αποτελέσματα. Το RF προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα στη σύσφιξη του σώματος και ειδικά σε προβληματικές περιοχές όπως το στομάχι, τα μπράτσα, οι γλουτοί, τα γόνατα. Έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να επιτύχει ιδιαιτέρως θεαματική σύσφιξη, όσο καμίας μορφής κλασική άσκηση δεν καταφέρνει να επιτύχει.

Γιατί είναι καλύτερο αυτό το μηχάνημα από τα άλλα μηχανήματα κυτταρίτιδας;
Επειδή σε περιοχές όπως τα γόνατα και τα μπράτσα δεν είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα με άλλα μηχανήματα, αφού εκεί θέλουμε να φύγει η κυτταρίτιδα και να σφίξει το δέρμα συγχρόνως.

Πόσο γρήγορα θα είναι εμφανή τα αποτελέσματα;
Αμέσως. Από την πρώτη εφαρμογή θα δεις τη διαφορά.

Scroll to Top