Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το E.M.S

Πώς λειτουργεί;Μέσω του ηλεκτρισμού επιτυγχάνεται μυική σύσπαση και το σώμα αντιλαμβάνεται το ίδιο ερέθισμα σαν να κάνει άσκηση με αντιστάσεις. Ο ηλεκτρισμός σε συνδυασμό με την κίνηση και τη σύσπαση του ίδιου του ασκούμενου έχεις σαν αποτέλεσμα να δουλεύει ταυτόχρονα 650 μύες δίνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Είναι για όλες τις ηλικίες;

Από ηλικίες 18 χρόνων έως και 70+. Απλά, δεν μπορούν να το κάνουν όσοι πάσχουν από Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, έχουν κήλη, διανύουν περίοδο εγκυμοσύνης ή έχουν βηματοδότη.

Τι πλεονεκτήματα έχει σε σχέση με άλλα είδη γυμναστικής;

Είναι μια εξαιρετικά αποδοτική εκγύμναση με εξοικονόμηση χρόνου με την ταυτόχρονη ενεργοποίηση ολόκληρου του μυϊκού συστήματος. Η βελτίωση αντοχής, αύξηση μεγίστης δύναμης, απώλεια λίπους, βελτίωση μεταβολισμού είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα

Και μειονεκτήματα;

Αύξηση του cpk (κρεατινικη κιναση). Λόγω της υπέρ λειτουργίας των μυών αυξάνεται ο συγκεκριμένος δείκτης που δείχνει ότι όντως γίνεται δουλειά στους μύες όμως μπορεί να οδηγήσει σε υπερκόπωση, γι’ αυτόν τον λόγο θέλει maximum 3 φορές την εβδομάδα με απόσταση τουλάχιστον 2 ημερών μεταξύ κάθε συνεδρίας.

Πόσο κοστίζει;

Εξαρτάται. Επειδή υπάρχουν πολλές και διαφορετικές τιμές. Εμείς στο jolie wellness clinic χρησιμοποιούμε το S BODY  τεχνολογία EMS. Τα μαθήματα είναι ατομικά !!!

8 συνεδρίες 190 ευρώ

10 συνεδρίες 210 ευρώ

12 συνεδρίες 240 ευρώ

Πόσο καιρό μετά θα δει αποτελέσματα;

Μετά τις 10 συνεδρίες τα αποτελέσματα είναι ορατά. Πολλοί ασκούμενοι αρχίζουν να βλέπουν αλλαγές και μετά την πέμπτη συνεδρία.

 

Scroll to Top