Προετοιμάζουμε την επιδερμίδα μας για τα Χριστούγεννα!

Σωστή προετοιμασία για να ζήσουμε τη μαγεία των εορτών χαμογελώντας με το πιο λαμπερό μας πρόσωπο!

Όλες γνωρίζουμε καλά πως ποτέ δεν μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για κάτι την… τελευταία στιγμή. Ομοίως, αν θέλουμε να λάμπουμε τις ημέρες των Χριστουγέννων και να κλέψουμε τα βλέμματα στα πρωτοχρονιάτικα ρεβεγιόν, πρέπει να φροντίσουμε εγκαίρως και ουσιαστικά το δέρμα μας. Μπορείτε και προλαβαίνετε!

Με τις σωστές κινήσεις, θα πετύχετε την καλύτερη ανανέωση για τη γιορτινή σας ακαταμάχητη γοητεία!

Είναι γνωστό ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Ένας βαθύς καθαρισμός αποτελεί την απαραίτητη και κυρίαρχη, πρώτη, κίνηση! Γιατί δεν ξεχνάμε ποτέ ότι «Όμορφο δέρμα είναι μόνο το καθαρό δέρμα». Αφού έχει γίνει ο καθαρισμός και το δέρμα έχει αποβάλει καθετί περιττό, πρέπει να το ενυδατώσουμε καλά και σωστά. Μόνο αν του προσφέρουμε την υγρασία που χρειάζεται με τα ενδεδειγμένα συστατικά, θα μπορούμε να επιτύχουμε το τέλειο μακιγιάζ το οποίο θα μπορεί να διαρκεί για πολλές ώρες.

Εάν το δέρμα μας είναι θαμπό, άτονο και με ανομοιογενή χροιά, υπάρχουν λύσεις ώστε στις γιορτές να έχουμε προλάβει την ενίσχυση της φωτεινότητάς του. Στόχος είναι η σωστή επιλογή για κάθε τύπο δέρματος, κάθε ευαισθησία ή ιδιαιτερότητα και κάθε ανάγκη.

Εχουμε τη δυνατότητα, λοιπόν, να βελτιώσουμε τα πάντα, επιλέγοντας ανάμεσα στα παρακάτω:

ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΚΑΙ ΛΑΜΨΗ

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ

 

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ

 

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΜΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΣΧΡΩΜΙΩΝ

 

ΤΟΝΩΣΗ & ΦΡΕΣΚΑΔΑ

Η σωστή καθημερινή περιποίηση και ενυδάτωση του προσώπου είναι ένα από τα μυστικά του λαμπερού και υγιούς δέρματος.
Η έγκαιρη σωστή προετοιμασία της επιδερμίδας, υπόσχεται την πιο λαμπερή όψη και υπογράφει την ακτινοβολία μας στις γιορτές που έρχονται!

 

Scroll to Top