EMS η επαναστατική μέθοδος εκγύμνασης με μόνο 20 λεπτά!

Το EMS σας επιτρέπει να στοχεύετε τις περισσότερες από τις κύριες μυϊκές ομάδες ταυτόχρονα, με την επιλογή να εστιάζετε σε συγκεκριμένες περιοχές (συμπεριλαμβανομένων των βαθύτερων μυών που είναι πολύ δύσκολο να γυμναστούν με άλλη μέθοδο).

Βαρεθήκατε να περνάτε ατέλειωτες ώρες στο γυμναστήριο για να αποκτήσετε όμορφο σώμα;

Τώρα με την μέθοδο EMS δεν χρειάζεται πλέον

Με μόνο 20’ λεπτά προπόνησης ( 1-2 φορές την βδομάδα)
μπορείτε να πετύχετε:

Μείωση λίπους 
Μείωση κυτταρίτιδας 
Αύξηση του μεταβολισμού σας 
Αύξηση των επιπέδων ενέργειας 
Αύξηση μυικής δύναμης 
Σύσφιξη ολόκληρου του σώματος σας 


Καλέστε τώρα στο  7000 9024 και κλείστε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ το δοκιμαστικό σας ή με μήνυμα στην σελίδα μας!

*Η προπόνηση είναι ατομική και για αυτό και ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος .

Το καλοκαίρι πλησιάζει με γοργά βήματα. Το νιώθεις ενώ απολαμβάνεις τον ήλιο ένα κυριακάτικο πρωινό στην πλατεία παρέα με την εφημερίδα σου. Το καταλαβαίνεις βλέποντας την ημέρα να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Και εντέλει το συνειδητοποιείς καθώς ρίχνεις ένοχες ματιές στον καθρέφτη σου και στην ζυγαριά κάθε πρωί.

Ήρθε η ώρα να κάνεις πράξη το «από Δευτέρα δίαιτα» που έλεγες εδώ και ένα τρίμηνο (τουλάχιστον). Όμως δεν αρκεί να είσαι απλά πιο αυστηρός με την διατροφή σου. Χρειάζεται να σηκωθείς λίγο και από τον καναπέ.

Μπορεί επίσης μέσω της προπόνησης με το EMS, να καταναλώσετε περισσότερες θερμίδες και να ενεργοποιήσει τον μεταβολισμό σας πιο αποτελεσματικά από μια κανονική προπόνηση των 60 λεπτών, καθώς δημιουργείται μυς και καίτε το επιπλέον λίπος.


Αυτά είναι μόνο μερικά από τα θετικά οφέλη που μπορείτε να περιμένετε:

  • Καλύτερη διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου και ροής αίματος στο δέρμα.
  • Απώλεια βάρους, μείωση του λίπους και αύξηση της μακροπρόθεσμης ενεργειακής δαπάνης, με παράλληλη αύξηση του μυικού ιστού.
  • Στοχευμένη μείωση των αποθέσεων λίπους γύρω από τη μέση και τους γοφούς.
  • Πρόληψη και βελτίωση της κυτταρίτιδας.

Η δραστηριότητα του μεταβολισμού και των ενζύμων αυξάνεται, όπως και η κατανάλωση ενέργειας.

Τα αποτελέσματα είναι φανερά: μόνιμο αποτέλεσμα στο περίγραμμα του σώματος με ενδυνάμωση της μυϊκής μάζας και ταυτόχρονη μείωση του πλεονάζοντος λίπους.

8 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΝΟ 160 ΕΥΡΩ
10 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΝΟ 190 ΕΥΡΩ

12 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΝΟ 210 ΕΥΡΩ 

Πώς λειτουργεί;

Μέσω του ηλεκτρισμού επιτυγχάνεται μυική σύσπαση και το σώμα αντιλαμβάνεται το ίδιο ερέθισμα σαν να κάνει άσκηση με αντιστάσεις. Ο ηλεκτρισμός σε συνδυασμό με την κίνηση και τη σύσπαση του ίδιου του ασκούμενου έχεις σαν αποτέλεσμα να δουλεύει ταυτόχρονα 650 μύες δίνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Είναι για όλες τις ηλικίες;

Από ηλικίες 18 χρόνων έως και 70+. Απλά, δεν μπορούν να το κάνουν όσοι πάσχουν από Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, έχουν κήλη, διανύουν περίοδο εγκυμοσύνης ή έχουν βηματοδότη.

Τι πλεονεκτήματα έχει σε σχέση με άλλα είδη γυμναστικής;

Είναι μια εξαιρετικά αποδοτική εκγύμναση με εξοικονόμηση χρόνου με την ταυτόχρονη ενεργοποίηση ολόκληρου του μυϊκού συστήματος. Η βελτίωση αντοχής, αύξηση μεγίστης δύναμης, απώλεια λίπους, βελτίωση μεταβολισμού είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα

Και μειονεκτήματα;

Αύξηση του cpk (κρεατινικη κιναση). Λόγω της υπέρ λειτουργίας των μυών αυξάνεται ο συγκεκριμένος δείκτης που δείχνει ότι όντως γίνεται δουλειά στους μύες όμως μπορεί να οδηγήσει σε υπερκόπωση, γι’ αυτόν τον λόγο θέλει maximum 2 φορές την εβδομάδα με απόσταση τουλάχιστον 3 ημερών μεταξύ κάθε συνεδρίας.

Πόσο καιρό μετά θα δει αποτελέσματα;

Μετά τις 10 συνεδρίες τα αποτελέσματα είναι ορατά. Πολλοί ασκούμενοι αρχίζουν να βλέπουν αλλαγές και μετά την πέμπτη συνεδρία.

 

Scroll to Top