HIFU σώμα

Άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία «υπόσχεται» η πρωτοποριακήτεχνολογία αιχμής στη μη επεμβατική λιπογλυπτική σώματος, HIFU (High Intensity Focused Ultrasound).

«Το HIFU BODY  βασίζεται,στις δυνατότητες που μας προσφέρουν οι υψηλής συχνότητας εστιασμένοι υπέρηχοι.

Το HIFU BODY  μας επιτρέπει, εστιάζοντας σε βάθος  13 mm, να παρέμβουμε στον λιπώδη ιστό, και να επιτύχουμε ταυτόχρονα τριπλό αποτέλεσμα:

Μείωση του τοπικού λίπους, αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος και της κυτταρίτιδας.

Αυτό συμβαίνει μέσω των κεφαλών, που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, οι τέσσερεις μετατροπείς ενέργειας που βρίσκονται σε αυτές, διαμέσου των ριπών που πραγματοποιούν επιτυγχάνουν την ενεργοποίηση των ιστών, τη λιπόλυση των λιποκυττάρων, τη σύσφιξη του δέρματος και την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας»

Με το πέρασμα του χρόνου, συνήθως μεταξύ 8 και 12 εβδομάδων, τα κύτταρα του κατεστραμμένου λίπους μειώνονται και χάριν της φυσικής ανάπλασης του σώματος, επιτυγχάνεται το body contouring δηλαδή ο ομοιόμορφος επανασχηματισμός του.

Η διέγερση των ιστών που πραγματοποιείται δημιουργεί νεοκολλαγονογένεση η οποία με τη σειρά της συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας του δέρματος και διαμορφώνει εκ νέου το περίγραμμα του σώματος.

«Με το HIFU σώματος έχουμε τη δυνατότητα, σε  περιοχές  όπου μέχρι σήμερα μόνο χειρουργικά μπορούσε  να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η χαλάρωση και η συσσώρευση τοπικού λίπους, να  αναμορφώσουμε θεαματικά, να σμιλέψουμε και να αναμορφώσουμε την όψη της περιοχής εφαρμογής.

Τέτοιες περιοχές είναι: Η έσω και άνωθεν επιφάνεια των γονάτων, η μηριαία πρόσθια και οπίσθια επιφάνεια, η λεκάνη (ψωμάκια), η μηρογλουτιαία χώρα, πρόσθια και πλάγια περιοχή της κοιλίας (love handles), τα πόδια, τα μπράτσα, η πλάτη και άλλα σημεία στο σώμα, στα οποία υπάρχει συσσώρευση τοπικού λίπους, και που μπορεί να διαφέρει από ασθενή σε ασθενή».


Συχνές ερωτήσεις 

1.Υπάρχουν άμεσα αποτελέσματα αμέσως μετά την εφαρμογή του hifu ; Και αν ναι ποια είναι αυτά

Ανάλογα με τα ποσοστά λίπους που έχει ο ασθενής, στην περιοχή εφαρμογής, καθώς και τη βιολογική κατάσταση των ιστών του, έχουμε μία άμεση μείωση της τάξεως των 2 έως 6 εκατοστών.

  1. Πόσο ώρα διαρκεί η κάθε θεραπεία;

Συνήθως 15 -60 λεπτά, ανάλογα με τη διαφορετική περιοχή εφαρμογής και την έκταση αυτής

3.Πότε μπορούμε να δούμε το μέγιστο των αποτελεσμάτων;

8 με 12 εβδομάδες μετά τη θεραπεία έχουμε το μέγιστο των αποτελεσμάτων του hifu. Αυτό συμβαίνει γιατί ο οργανισμός μας χρειάζεται αυτό το χρόνο για να μπορέσει να μεταβολίσει τον λιπώδη ιστό που καταστράφηκε κατά τη διάρκεια της θεραπείας και να παράξει το κολλαγόνο, το υαλουρονικό και την ελαστίνη που θα προκαλέσουν τη σύσφιξη στην περιοχή εφαρμογής παράλληλα με το αδυνάτισμα.

4.Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας καταστρέφετε ο λιπώδης ιστός οριστικά, κατά συνέπεια αν ο ασθενής ακολουθήσει ένα υγιεινό τρόπο ζωής, μια ισορροπημένη διατροφή και εντάξει την άσκηση στη ζωή του, τα αποτελέσματα θα έχουν οριστικό χαρακτήρα.

5.Σε ποιες περιπτώσεις δεν πρέπει να εφαρμόζεται το hifu for body;

Πριν εφαρμοστεί το Hifu for body πρέπει βεβαιωθεί ότι να το λίπος στην περιοχή εφαρμογής είναι άνω του ενός εκατοστού. Είναι επίσης βασικό στην περιοχή στην οποία θα γίνει η εφαρμογή να μην υπάρχει κάποια επιφανειακή πληγή, φλεγμονή ή αλλεργία.

6.Πόσος καιρός πρέπει να μεσολαβεί μεταξύ δύο θεραπειών Hifu body;

Συνήθως προτείνουμε ανάμεσα στις δύο πρώτες φορές να μεσολαβούν 7-10 μέρες .

7.Πόσες φορές μπορούμε να κάνουμε την εφαρμογή στην ίδια περιοχή;

Τις περισσότερες φορές προτείνεται να γίνει επανάληψη της εφαρμογής 3-7 φορές, ανάλογα με το ποσοστό λίπους της περιοχής.

8.Υπάρχουν παρενέργειες; Σε πόσο καιρό ο ασθενής επιστρέφει στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Η θεραπεία HIFU BODY, είναι απολύτως ακίνδυνη και ανώδυνη. To άτομο μπορεί αμέσως μετά να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες χωρίς κανένα απολύτως σημάδι ή ερεθισμό στο σώμα, και φυσικά χωρίς κανένα πόνο ή περιορισμό στις κινήσεις του.

Hifu

  • 0,00 €
Scroll to Top